Äntligen fann jag ett bra städföretag

Äntligen fann jag ett bra städföretag

Konst och hantverk skriver jag mest om, men idag blir det ett annat slags inlägg. Jag var skeptisk till att anlita ett städfirma i Kristianstad ännu en gång eftersom det var stora problem med företaget som jag anlitat senast. Har man haft otur blir man såklart lite paranoid, men hur det nu än var så behövde jag verkligen få hjälp med städningen. Den här gången hörde jag mig för bland vänner och bekanta ifall de hade någon städfirma i Kristianstad som de kunde rekommendera, och det var så jag fick reda på att Susi Städ finns. 

Det var ett par personer som hade vänt sig till denna städfirma i Kristianstad, och de berättade för mig hur nöjda de var med all den städservice som det här företagets medarbetare hjälpt dem med, och på grund av detta valde jag alltså att vända mig till dem, och nu så här med facit i hand så var det verkligen ett riktigt lyckosamt val av städfirma i Kristianstad, till skillnad från den andra städfirman som inte var mycket att hurra för. Jag har haft många saker att bekymra mig för under hela det senaste året. Barn som hamnat snett och föräldrar som inte kan ta hand om sig själva längre. Orsaken till att jag ville vända mig till en städfirma från första början var för att få en sak mindre att bekymra mig över, nämligen städningen. Det var såklart en besvikelse att den första städfirman var så otroligt dålig, men det kan jag säga har vägts upp av att Susi Städ är desto bättre. En bättre städfirma i Kristianstad får man nog leta länge efter, så mitt råd till er är att höra av er till Susi Städ ifall ni vill få hjälp med städningen. 


Kommentarer är stängda.