Ny tavla ovanför soffan

Ny tavla ovanför soffan

Hej och välkomna till ett nytt inlägg den här dagen som det är solsken här uppe i Norrbotten. Det är alltid så mycket jag vill berätta för er, mina fina läsare, så det är tur att jag har den här bloggen att skriva i. I mitt inlägg här idag hade jag tänkt prata med er om ett företag vid namn Malins Målningar. Är det någon som vill köpa konst i Luleå ska ni vända er dit. Jag vill prata om det här företaget med er, på grund av att jag har köpt en vacker tavla av Malins Målningar, en tavla som verkligen pryder sin plats på väggen. Det är väl inte bara jag som tycker om konst, så därför skriver jag om detta så att ni ska veta om att när det gäller just det här med konst i Luleå så är Malins Målningar ett företag som verkligen kan se till att deras kunder kan hitta något som tilltalar dem. Man lägger ju en hel del pengar på inredning och att då skaffa sig en vacker tavla att hänga på väggen hör liksom till. Innan jag köpte en riktig tavla hade jag köpt en soffgrupp för 22 000 kronor och en plansch för 90 kronor på Rusta som jag satte ovanför soffan. Det var en plansch som säkert hänger i tusentals andra hem så jag är glad att jag tog ner planschen till förmån för en riktig tavla, den jag köpte av Malins Målningar. När jag skulle välja ut en tavla hade jag svårt att bestämma mig för jag tyckte att alla tavlor var vackra på sitt sätt. Men så var det en tavla som jag föll för lite extra så det kändes som om den tavlan valde mig och inte tvärsom. 


Kommentarer är stängda.