Vassvikens Gammalt & Nytt

Vassvikens Gammalt & Nytt

Tjohoo! Jag är på riktigt gott humör, för som vanligt när jag har fyndat på någon loppis i Karlstad med omnejd känner jag liksom ett lyckorus i kroppen. Jag är verkligen ingen shopaholic, det är bara det att jag har bestämt att inreda min lägenhet med enbart second hand, dels för att spara pengar åt mig själv men även för att vara rädd om moder jord. 

Ända sedan jag var liten och följde med min mamma på loppmarknader och auktioner så har jag vurmat för det här med loppisar och second hand. Jag har ärvt detta intresse från min kära mor, och det är jag verkligen väldigt glad över. Jag och mamma brukar gemensamt åka till en och annan loppis i Karlstad med omnejd men just idag kunde inte mamma följa med eftersom hon jobbar. Det finns en särskilt bra loppis som heter Vassvikens Gammalt & Nytt, och det är en loppis jag har handlat av många, många gånger. Det här är en loppis som dyker upp i olika städer för även om de har en egen butik så tar ägaren med sig en del av sortimentet till olika städer och orter så att så många som möjligt ska ha möjlighet att handla av dem. Idag var de alltså här i Karlstad och höll loppis och jag fick tag på det jag var ute efter, men sedan hittade jag andra grejer som jag inte alls tänkt att jag skulle köpa men ni vet ju säkert hur det kan vara. Jag håller på att få det riktigt fint hemma, och tänk att jag har inrett hela min lägenhet för endast några tusenlappar! Jag tror att de flesta av mina läsare hade tyckt om att handla av Vassvikens Gammalt & Nytt. 


Kommentarer är stängda.